L'ÚS D'INTERNET

NO VULGUIS SER FAMÓS
  • Ús i no abús. És important establir regles i expectatives sobre l'ús d'Internet. Navegar i jugar a jocs és temps que estàs deixant de fer per altres activitats necessàries pel teu desenvolupament. S'ha d'evitar que, per estar connectat virtualment, deixis de comunicar-te presencialment i descuidis les teves relacions interpersonals.
    Resultado de imagen de riesgos de un mal uso de internet
  • Pensa abans de publicar. Qualsevol comentari, dades, informació, fotografies que publiques a Internet pot quedar-se per sempre, ja que l'eliminació de l'original no elimina les còpies que realitzen altres persones.
  • No et creguis tot el que veus a Internet, hi ha molta informació falsa i errònia. Hem de ser crítics a l'hora de seleccionar la informació i buscar pàgines oficials o amb un adequat suport, que ens garanteixin la fiabilitat del que diuen.
  • Cuida la teva imatge i la dels altres. No pugis fotos teves o d'altres de les que després et puguis penedir. Un cop a Internet la seva difusió és incontrolable. La seva publicació pot fer mal a algú. Respecta als altres, cuida les paraules que poses en els fòrums i xarxes socials. No facis el que no vulguis que et facin.
  • La contrasenya que sigui secreta. No l'hi diguis a ningú. Inventa una que sigui difícil d'endevinar, però fàcil de recordar. No utilitzis el teu nom ni la teva data de naixement.

Comments

  1. Aquests cinc consells hem sembles que tothom ho hauria de saber perque hi ha molta gent que no ho sap o no fa cas i desprès hi ha coses que volia treure i ara no pot.

    Maitane Almagro 1rB

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

12 MESOS... 12 HISTÒRIES...

CARNESTOLTES

QUÈ VULL SER DE GRAN?